Prive lessen


Freddy Veldkamp heeft de beschikking over een moderne studio waarin hij leerlingen les kan geven. Eerst wordt de hulp van computers ingeroepen om de noten te leren. Het blijkt dat deze manier van leren het snelst en efficientst werkt...

 

Zo snel de leerling de noten goed kent kan begonnen worden met het echte werk, het muziek maken. Freddy vindt het belangrijk om naast techniek veel aandacht te besteden aan muzikale uitvoering. Want eigenlijk is muziek zonder uiting van emotie en gevoelens geen muziek. Techniek blijft een vereiste, vandaar dat ook daar veel aandacht aan wordt besteed.


 

Freddy geeft les in zang, orgel, piano en keyboard. De lessen worden individueel gegeven. Het is zelfs mogelijk dat u twee instrumenten tegelijk leert bespelen, bijvoorbeeld piano en orgel. De studie bij Veldkamp sluit aan op de conservatoriumstudie. Tal van zijn leerlingen doen of hebben conservatorium gedaan.

 

Elke leerling heeft wel eens een periode dat het wat minder gaat. Daarom doet Freddy zijn uiterste best om de leerling enthousiast te maken en ook te houden. Vandaar dat het zelden voorkomt dat een leerling stopt met les met de reden dat hij geen zin of tijd meer heeft.

 

Wilt ook u muzikaal aan de weg gaan timmeren?

Reageer dan snel!


Eerstvolgende concerten


zondag 25 augustus - Steenwijk

zaterdag 14 september - Kampen

zondag 6 oktober - Opeinde

Alle concerten